Telefoonnummer: 0592-269386

Over ons

Het bedrijf

Margriet Nienhuis is sinds 2008 eigenaar van Nienhuis Personeelsdiensten. Een serieuze aanpakker met ruim 20 jaren ervaring in de personeelssector. 

Al tijdens haar studie werkte zij als intercedente bij ABG Uitzendbureau in Groningen. Hier heeft zij vele facetten van het personeel- en uitzendwerk in de praktijk geleerd: de werving en screening van personeel, het houden van intakes, het onderhouden van contacten met kandidaten en opdrachtgevers, contracteren, roosteren, verlonen, uitbetalen etc. Na haar studie werd zij door ABG gedetacheerd bij onder andere de Martiniplaza Catering en de Euroborg.

Gezien de vraag van het MKB om ondersteunende diensten op het gebied van personeelszaken en haar behoefte aan een nieuwe uitdaging, startte zij in 2008 Nienhuis Personeelsdiensten. Inmiddels maken circa 100 bedrijven naar volle tevredenheid van deze diensten gebruik.

Tijdens haar werkzaamheden wordt Margriet bijgestaan door Annet Alberts. Ook Annet heeft  al vele jaren werkervaring opgedaan in de loonadministratie.De wetgeving op dit gebied kent dan ook nauwelijks geheimen meer voor haar.